Meldpunt

Helaas ontkomt ook Diepenveen niet aan vandalisme en vernielingen. De daders zijn meestal niet meer te achterhalen. Toch is het wel belangrijk aangifte te doen. Als er wel een zaak wordt opgelost, weet men u tenminste te vinden. Tevens gaat er een signaalwerking van uit. Voor Diepenveen kunt u aangifte doen bij:

Politiebureau Noord/Diepenveen
Bezoekadres: Erasmusstraat 2, 7412 DP Deventer
Postadres: Postbus 611, 8000 AP Zwolle
Telefoon: 0900 88 44 (lokaal tarief)
Fax: 0570 60 91 72

Voor een aantal zaken kunt u tegenwoordig ook aangifte doen per internet: klik hier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 - 16.30 uur (bij voorkeur eerst afspraak maken). Indien het bureau gesloten is, kunt u altijd via de intercom (‘praatpaal’) contact opnemen met de meldkamer en uw melding of verzoek doorgeven. Desnoods maken zij voor u een afspraak.

Is er bij u ook iets vernield, ervaart u bepaalde plekken in Diepenveen als minder veilig of bent u bedreigd, e-mail dit dan - naast uw aangifte bij de politie - ook naar deze site. Hopelijk gaat er een signaalwerking van uit of hebben andere mensen iets gezien en kunnen optreden als getuige. U kunt uw e-mails sturen naar: meldpunt@diepenveen-dorp.nl. De berichten komen onder de rubriek Nieuws te staan.

Als er jongerenoverlast in een buurt is, kan altijd gebeld worden met de politie of naar een speciaal nummer van de stadswachten tel. 0570 66 85 13.

Naar begin