Het doel van schietvereniging “De Vijf Rozen” is om haar leden de gelegenheid te geven zich te bekwamen in een aantal disciplines binnen de schietsport.

Schietvereniging “De Vijf Rozen” beschikt over een totaal van vijf banen. De lengte van elke baan afzonderlijk kan worden ingesteld voor het schieten van de drie disciplines binnen onze vereniging.

Schietbanen

Voorkomende disciplines van de schietsport: op 8 meter bestemd voor het luchtgeweer, op 10 meter voor het klein kaliber pistool en op 12 meter voor het klein kaliber geweer.

U ziet dat er voor elk wat wils is te vinden binnen onze vereniging.

Wie de jeugd heeft, die heeft de toekomst. Een gevleugelde uitspraak. Eén die ook binnen schietvereniging “De Vijf Rozen” van toepassing is. Het geeft veel voldoening om de jeugd het sport-schieten eigen te maken, evenals het leren van een stuk verantwoording die daarbij hoort.

Maar gelukkig is niet alles zo streng en strak bij “De Vijf Rozen”. Na een sessie geconcentreerd schieten is het heerlijk om even bij te komen in de ontspanningsruimte.

Ontspanningsruimte

Kopje koffie of een frisje. Even zitten en gezellig praten met de medeschutters. Ook dit vinden wij belangrijk. Wij kunnen rustig zeggen dat we op dit punt een losse en gemoedelijke vereniging zijn.

Sinds enige tijd beschikt “De Vijf Rozen” over een nieuwe locatie aan de Olsterweg 10 in Diepenveen.

Nieuw clubgebouw

Wilt u eens een keertje komen kijken en zelf een schot wagen?
Bel dan gerust met onze secretaris dhr. M. Joosten op 0570 59 23 28

U bent hartelijk welkom!

Onze openingstijden zijn :

Dinsdag 18.30 - 19.30 jeugd.
Dinsdag 19.30 - 21.00 en
Zondag  10.00 - 12.00 voor de volwassenen.